Find et foredrag

Mikkel Beha Erichsen

Født 1966

Mikkel er tidligere tv-vært, redaktør og producer. På en ligefrem, humoristisk og menneskelig måde fanger Mikkel publikums opmærksomhed på bedste vis med konkrete budskaber og fortællinger fra den store verden, som man ikke kan undgå at tage med hjem.

Emil Midé Erichsen

Født 1990

I sommeren 2013 kastede Emil sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. I sine foredrag fortæller han autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar, der følger med.

Foredragskalender

Emil Midé Erichsen

Dato & tid Title Billet
03. NOV. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Nordjyllands Idrætshøjskole, Brønderslev
Køb billet
08. NOV. KL. 19.00 TALK MED IB MICHAEL m. CECILIE FRØKJÆR SOM MODERATOR
Høje Taastrup Teater
Køb billet
10. NOV. KL. 19.00 JORDEN RUNDT OG HJEM IGEN
Hadsund kulturcenter
Køb billet
24. NOV. KL. 19.30 JORDEN RUNDT OG HJEM IGEN
DGI huset Aabybro
Køb billet
01. DEC. KL. 19.00 JORDEN RUNDT OG HJEM IGEN
Atlas biograferne, Rødovre
Køb billet
31. JAN. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Musikhuset Esbjerg
Køb billet
01. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Vejle Musikteater
Køb billet
02. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Hermans i Aarhus
Køb billet
03. FEB. KL. 19.30 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Remissen, Brande
Køb billet
04. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Nykøbing Falster Teater
Køb billet
06. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Svendborg Teater
Køb billet
07. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
MCH Herning Kongrescenter
Køb billet
08. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Musikkens hus Aalborg
Køb billet
09. FEB. KL. 16.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
KH Senior Klub, Kolding
Køb billet
10. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Kalundborg Bibliotek
Køb billet
11. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Roskilde Kongrescenter
Køb billet
15. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Kulturværftet i Helsingør
Køb billet
16. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Ringsted Kongrescenter
Køb billet
18. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Odense Kongrescenter
Køb billet
19. FEB. KL. 19.00 KAPRET AF SOMALISKE PIRATER - MED RANE OG MARIE
Alison i Sønderborg
Køb billet

Mikkel Beha Erichsen

Dato & tid Title Billet
08. NOV. KL. 19.00 MIKKEL OG DEN HVIDE VERDEN
Aabenraa, Tikko
Køb billet
22. NOV. KL. 19.00 MIKKEL OG DEN HVIDE VERDEN
Aarhus, Tikko
Køb billet
29. NOV. KL. 19.00 MIKKEL OG DEN HVIDE VERDEN
Odense, Tikko
Køb billet
14. DEC. KL. 19.00 MIKKEL OG DEN HVIDE VERDEN
Bremen København, Tikko
Køb billet
Scroll til toppen

Til søs med Mikkel Beha

Mikkel var kun et halvt år gammel, da hans mor og far købte Nordkaperen, sammen med en flok venner, og  siden da har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv.

Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om have fælles drømme med sin familie, og hvordan man gør de drømme til virkelighed.

I foredraget ”Til søs med Mikkel” bliver vinduet åbnet til den store forunderlige verden af hvaler, små fjertliggende øer i det store Stillehav, Borneos truede regnskove og kulturer hvor gæstfriheden er enorm.

I sommeren 2013 stak familiens 2 ældste sønner, Emil og Theis, til søs i familiens eget skib, Havana. I perioder var resten af familien , Mikkel, Marian og lillebror Alfred også ombord, og den jordomsejlingen blev fulgt af mange i tv-serien ”Kurs mod fjerne kyster”.

En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag, og tager på eventyr.

Tal ordentligt

Foredraget tager afsæt i Mikkels mange erfaringer med at interview alle slags menensker. Han fortæller om de gode og dårlige eksempler, når han får sine gæster til at levere deres bedste på direkte TV. Mikkel har interviewet alt fra Statsministre til generte børn, besværlige popstjerner og mennesker som er i deres livs krise eller sorg.

I foredraget giver Mikkel gode råd til, hvordan man får folk til at føle sig trygge, hvordan man skaber en fælles enighed om samtalens forløb, hvordan man er en god lytter, der kan få mennesker til at åbne op, og ikke mindst, hvordan man sætter grænsen mellem privat og personlig. Med meget konkrete eksempler, og folk “på scenen” viser Mikkel, hvad der virker, og hvilke metoder man ikke skal benytte sig af. Der bliver gennemgået både den gode og dårlige spørgeteknik, kropssprog og andre vigtige faktorer, når man skal opnå en andens fortrolighed.

Foredraget kan være en inspiration når til at få det bedste ud af kundemøder, jobsamtaler eller medarbejdersamtaler, eller måske endda bare lysten til at være nysgerrig på sine medmennesker og tale ordentligt sammen.

Mikkel er en underholdende og autentisk fortæller, som gerne deler ud af sine egne brølere og pinlige situationer på og udenfor skærmen.

Andre foredrag

Ledelse til søs og andre skræddersyede foredrag, kan bookes efter aftale.

Ordstyrer: Mikkel er særdeles rutineret ordstyrer/moderator der kan klare alt fra de mere seriøse debatter til de lette og underholdende.

Det blev noget med at sejle (Jorden rundt med Havana)

Siden Emil blev født, har han været med til søs. Som 10-årig blev han skipper i egen optimistjolle, og i mange år var Emil elite-kapsejler, indtil han som 23 årig kastede fortøjningerne for, sammen med sin 20-årige lillebror Theis, at drage ud på en 3 år lang jordomsejling.

Det blev en rejse sammen med mange gode venner, men resten familien af familien, Mikkel, Marian og lillebror Alfred var også med i perioder. Turen blev til tv-serien ”Kurs mod fjerne kyster”, som mange danskere fulgte med i over 4 sæsonen på TV2.

I Emils foredrag ”Det blev noget med at sejle” bliver man taget med på en rejse over de store oceaner og til klodens fjerneste afkroge. Men det er lige så meget en fortælling om at tage ud som en ung mand og skulle bære et stort ansvar som skipper, blive klogere på verdenen og sig selv, og vende hjem med glæden over at eje sin egen tilværelse.

I sit foredrag viser Emil billeder og tv-klip fra jordomsejlingen med Havana, og fortæller også de historier der ikke var med på TV.

Samarbejde til søs

At være skipper på et lille sejlskib, 24 timer i døgnet, 365 dag om året og gøre det 3 år i træk, giver en masse erfaring. I foredraget ”Ledelse til søs” vil Emil dele af de erfaringer.

Det kræver en vis teoretisk viden og praktisk erfaring at sejle et skib rundt om jorden. Det kan de fleste lære sig. Men det at skulle gøre det samme med andre, er straks mere indviklet. Hvordan får man en flok på 6-8 mennesker til at fungere sammen under meget trange kår, i 36 graders varme og med 1000 sømil til land? Hvordan finder man frem til styrkerne hos den enkelte, og får dem til at præstere bedst muligt under pressede forhold? Hvordan vinder man som skipper den nødvendige autoritet, og hvordan får man sin besætning til at glædes over at skipperen bestemmer det meste?

Emil har aldrig læst en bog om ledelse, men gjort sig nogle erfaringer der har vist sig at holde i den virkelige verden, over 26.000 sømil, mere end 1000 døgn i streg, i blæsevejr, i komplicerede farvande, og med skiftende besætninger undervejs.

Emil er ung, men har taget flere, i ordets bogstavelige forstand, livsvigtige beslutninger end mange ledere når på et helt arbejdsliv. I sit foredrag vil Emil fortælle om at vokse med rollen som skipper, om ansvaret, og lære at leve med tvivlen.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.