TV produktion

Hvem er vi?

Nedenfor kan du finde en oversigt over hvem vi er.

Det med at lave TV er ikke helt nyt for os…

Mikkel startede sin karriere som børnerapporter på børneradioens sommerferiebus i midten af 70’erne. Siden da gik turen til Kanal2, DR’s B&U-afdeling, TV2 og rundt i det private tv-produktionsmiljø i en årrække, inden han blev ansat som vært på Go’ aften og Go’ morgen Danmark.

Marian er oprindeligt uddannet fotograf, har siden hen læst kommunikation på RUC og har i 18 år været ansat som journalist i DR’s dokumentargruppe, Rapporten og Kontant. Marian har på ”Kurs mod fjerne kyster” været serie-producer med ansvaret for, at vi fik alle historier og fortællinger i hus.

Emil arbejdede tre år som produktionsassistent og indspilningsleder på X-Faktor, inden han tog ud og sejlede jorden rundt. Emil har lavet alle vores optagelser under vand og har stået for meget af teknikken med at systematisere og lagre vores mange tusinde timers rå-optagelser på ”Kurs mod fjerne kyster” programmerne.

Theis var assistenten på Go’Aften og Go’Morgen Danmark, mens han sparede op til at sejle jorden rundt. Theis har lavet alle vores droneoptagelser fra luften og har passet teknisk afdeling med opladning af batterier og konstruktion af specialbeslag etc.

Alfred har været en supertjekket assistent, der altid stod klar med et nyt objektiv, en optanket gummibåd eller blev sat på opgaven at skaffe lige den dimsedut, der var brug for.

På jordomsejlingen med Havana er det blevet til 32 programmer fordelt på 4 sæsoner. I første sæson havde vi vores gode ven og fotograf Finn Hagemann med ombord. Han har også været fotograf på mange af drengenes farfars programmer.

Det samme gælder for vores anden gode ven, fotograf Torben Forsberg, som vi havde med i Polynesien. De fleste programmer er filmet af Hannelore Dörner, som Marian har arbejdet med i mange år på DR, og som nu er blevet voksenadopteret ind i vores lille familie.

Hjemmebasen har primært været Jesper Clemmesen og Johannes Fonnesberg og med god hjælp fra klipper Melaine Vignal Olsen. Jesper har været post-producer og har siddet med ansvaret for, at vores programmer blev, som vi alle drømte om. Johannes har klippet og gjort det hele lækkert, og uden dem og deres lille selskab Tiki Film ombord, ville vi aldrig være kommet sikkert i havn med alle de mange valg, der skal tages på så lang en tv-produktion.

En stor fornøjelse

Det har været en stor fornøjelse at have så gode kolleger og også at skulle arbejde sammen som filmhold i vores lille familie. Vi kan vist godt love, at ”Kurs mod fjerne kyster” ikke bliver vores sidste tv-serie.

Hvor nye ekspeditioner vil tage os hen, ved vi endnu ikke. Men vi ved fra mange år i TV-verdenen, at den bedste motor for at lave noget der bliver godt, er at være drevet af lyst. Og lysten er der, den præcise kurs er bare endnu ikke stukket ud.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.