Om os

Hvem er vi?

Nedenfor kan du finde en oversigt over hvem vi er.

Mikkel Beha Erichsen

Født 1966

Far, Kaptajn og TV-mand. Har siden han var helt lille sejlet med sin far Troels Kløvedal, mor Marianne Kjær og stedfar Peter Riis. Fik sin første optimistjolle som 8-årig, og sejlede som 15-årig Danmark tyndt i sin 2-mands piratjolle.

Som 20-årig mødte han Marian, der også er vokset op i en sejlerfamilie. Sammen har de sejlet i både de hjemlige skandinaviske farvande og sammen med deres sønner på togter i den store verden. Mikkel er storebror til Snorre, Katrine, Lærke, Gurli, Sille og Asbjørn.

Marian Midé

Født 1960

Mor, Mrs. Captain og TV-dame. Marian er datter af Jens og Sonja, der tog hende med til søs helt fra start, og storesøster til Susan og Christian. Jens var dengang telegrafist i handelsflåden, og Marian voksede op i både Grønland og Australien, inden familien slog sig ned i København. Herfra sejlede de hver sommer i deres lille Danmarkskendte træskib, Rylen. Marian har i mange år været journalist i DR’s fakta og dokumentarafdeling, og har i en årerække været tilknyttet forbrugermagasinet Kontant.

Emil Midé Erichsen

Født 1990

Storebror og skipper. Som 11-årig overtog Emil selv rorpinden i sin første optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i europajolle og på landsholdet i laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på bl.a. X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en tre år lang jordomsejling. Tre år senere, i sommeren 2016, blev fortøjningerne igen sat hjemme i København, og nu kører Emil Danmark tyndt og holder foredrag om jordomsejlingen.

Theis Midé Erichsen

Født 1993

Lillebror, storebror og maskinchef. Allerede som helt lille skinnede Theis’ interesse for mekanik igennem. Som 9-årig fik han sin første brugte motorcross-cykel. Theis gik i både 9. og 10. klasse på Oures Adventurelinje og forsatte derefter til Østrig for at uddanne sig til snowboardinstruktør. Theis har i flere sæsoner arbejdet som instruktør i alperne kombineret med jobbet som sælger i en surf-, ski- og snowboardbutik i København. Ifølge resten af familien er han irriterende god til alt der har med boards at gøre. Theis skal til sommer være instruktør på langtussejler-linjen på Oure.

Alfred Midé Erichsen

Født 1999

Lillebror, sanger og 1.mand. Alfred kom til lidt senere og affandt sig hurtigt med at være hele familiens maskot. Men som 8-årig gik han sine helt egne veje. Han bestod optagelsesprøven til Københavns Drengekor og sang 2. sopran ved et utal af gudstjenester i domkirken og ved koncerter i både Danmark og ude i den store verden. Alfred ved, som den eneste i familien, rigtig meget om fodbold, han er en god kok, og går for tiden i 1. g på Christianshavns Gymnasium. Alfred har siden han var lille sejlet jolle i Hvidovre Sejlklub. Nu underviser han selv nye, små sejlere i optimistjolle i Hellerup Sejlklub.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.