Om forlaget

Forlaget Havana

Forlaget Havana er et lille familieejet forlag, startet i efteråret 2015.

Listen over udgivelser er til at overskue, og tæller foreløbigt kun bestselleren ”Hej Far Kære Emil”, og dykkerbogen ”Under overfladen”. Men flere bøger er på vej.

Marian er redaktør og daglig leder af det lille foretagende.

HEJ FAR KÆRE EMIL:

Vores første udgivelse ”Hej Far Kære Emil” blev taget rigtig godt imod af alle jer læsere.

Vi har allerede solgt de to første oplag, der samlet var på 36.000 bøger, og et tredje oplag er på vej.

Ingen af os havde inden udgivelsen af ”Hej Far Kære Emil” skrevet/udgivet bøger før, og det har været underligt at se vores bogdebut på bestsellerlisterne i nu snart 1½ år. Men ikke mere underligt end at det selvfølgelig glæder os enormt. Kæmpe tak til alle jer der har haft lyst til at læse med!

Mange spørger om vi ikke kan lave en efterfølger til, ”Hej Far Kære Emil”, om den anden halvdel af jordomsejlingen. Det vil vi rigtig gerne, og Emil og Mikkel er allerede i gang med de indledende første skriverier, og Theis er i gang med at finde de bedste af hans billeder frem.

UNDER OVERFLADEN:

Vores helt nye børne-ungdomsbog ”Under overfladen”om den undersøiske verden, skrevet af Emil, Theis og Alfred kom på gaden d. 25 april.

Det er den første bog i serien ”På eventyr med Emil, Theis og Alfred”. Den handler om, hvordan man kommer i gang med at udforske den undersøiske verden, om dykketeknikker, og alt det spændende der venter, når man stikker hoveder ned under overfladen. De næste bøger i serien kommer til at handle om koralrevene, de farlige dyr og havets kæmper og hvad vi ellers har mødt, og taget billeder af, derude i verdenshavene.

Drengenes kusine Amanda, der var med på den sidste del af jordomsejlingen med Havana, har lavet alle illustrationerne.

Begge bøger kan købes i landets boghandlere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.