At vende sig mod havet

-17%

Original price was: 300,00 kr..Current price is: 250,00 kr..

Der er ikke flere uopdagede pletter tilbage på landkortet. Er eventyret dødt?

For at bryde med karriereræs og dagligdagens trummerum sætter Emil ud for at genopdage eventyret i sit liv. Men hvordan udlever man eventyret, når man samtidig har ambitioner om at være en tilstedeværende far og kæreste? Ti år efter, at han og broren Theis satte kurs mod de uendelige oceaner, drager han nu ud på en vandring over øde arktiske vidder, hvor frostklare tanker samler sig. Tanker om fællesskab og kærlighed. I et tilbageblik på årene,der er gået, tager han læseren med på sin rejse efter at realisere eventyret og samtidig leve op til det ansvar, voksenlivet bringer.

AT VENDE SIG MOD HAVET er et selvransagende opråb med en besked om, at eventyret stadig lever. Og at rejsen ikke handler om stederne, vi ser – men om øjnene, der ser dem.

Yderligere oplysninger

Skrivekollektivet

AT VENDE SIG MOD HAVET er kommet til verden i et skrivekollektiv bestående af min bedste ven, Anders, bådtomler og dokumentarist, som var med mere end halvdelen af voresjordomsejling, og min kone, Louise, som har et kompromisløstblik for indhold og de små detaljer. Jeg havde aldrig kunnet skrive denne bog uden dem.

Efter lange snakke har Anders sorteret i mine tanker og historier og skrevet dem ned. Når drengene var puttede om aftenen, har Louise og jeg redigeret, slettet og skrevet til og til sidst har vores ven og dygtige redaktør, Tim, læst og kommenteret med stort overblik. Det har været en organisk proces med udgangspunkt i min historie og mine refleksioner, formet af os fire i fællesskab.

Ting bliver ikke kun bedre, de bliver også sjovere, når man gør dem sammen.

Emil Midé Erichsen (f. 1990)

Er vokset op i en familie af sejlere. I 2013 sejlede han som 23-årig afsted på en tre år lang jordomsejling med sin bror Theis som førstestyrmand ombord på sejlskibet Havana. Undervejs blev tv-programmerne ”Kurs mod fjerne kyster” født. Emil Midé Erichsen har tidligere udgivet bøger om sin rejse jorden rundt, som han også holder foredrag om. Han er senest udkommet med tv-programmerne ”Den sidste breddegrad” og ”Min egen kurs”.

Lignende varer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.